O meni

 

Negoslava Stanojević, diplomirani ekonomista po struci, novinar po zanimanju,  autor prve knjige- Jošte čekam taj reč da mi rekne,

 

DSCN3797

 

e-knjige Kaleidoskop za usavanku, koju možete pročitati na ovoj adresi

f405610da2835a6556cc3341366605c042947611

i nekoliko (još) neštampanih knjiga koje čekaju izdavača ;).

Nadam se da  drugi misle o meni kao o dobrom čoveku. Pouzdanom prijatelju. Osobi od reči. Nikom dužna, od dužnika očekujem da me se sete. Nemam člansku kartu, nikada nisam bila ni u kakvom klanu, ne kujem tajne zavere, volim da se bunim javno i glasno.

Tako mi i treba.

Navijam za Srbiju. U svakom pogledu. Kad ona izgubi, a nedozvoljeno često gubi (ponekad i sebe samu i svoje ljude dragocene), navijam za neke, nekad naše.

Često kažem ono što drugi misle, ali iz nekog razloga to ne kažu, a želele bi da bude kazano. Često napišem ono što se događa ljudima pa neki misle da sam pisala baš o njima. Iako i ne znam da su i oni iz te priče. Često me zamole pa pišem o onome o čemu novine, zaokupljene očito žutilom svih nijansi, ne žele da pišu. Najčešće ne pišem o sebi, ali me ponekad prepoznaju i tamo gde me uopšte nema.

I kada me hvale i onda kada me grde, ja bih u stvari da samo, i kada pišem o dobrom i kada je tema zlo,  izazovem ono dobro koje postoji u svakom čoveku . I koje mnogi ne žele da pokažu svetu u kojem su toliko puta povređeni i izdati ili koje neki i ne umeju da pronađu u sebi, i za se koje nekada misli da u nekome i ne postoji.

 

18 thoughts on “O meni”

  1. Ti zaista pokazuješ veliko posvećenje u radu na svom blogu, ali i posvećenje nama, koje čitaš, redovno pratiš i komentarišeš. Lepo si se ovde predstavila. 🙂

  2. Nego, ostavicu ovde pitanje jer ne znam gde bih drugo. Da li si mi ti poslala poziv za povezivanjem na LINKEDIN-u (navodno pre jedno 7-8 dana) ? Danas sam videla poziv u mejlovima, pa rekoh, prvo da te pitam jer moze da bude i laz u pitanju.

    • Draga, ja ovih dana ne mogu da dignem glavu od sličnih pitanja, i po sto puta se svima izvinjavam. Najveća mi je greška što sam uopšte prihvatila poziv na učlanjenje, stigao meni kao i vama preko neke mašine koja im navatava članove. Dakle, nisam poslala zahtev, ni tebi, ni ikom drugom i sada idem , ako je moguće da se obrišem.

      • Sve je ok :D. Pretpostavila sam posto znam kako te stvari funkcionisu. Zato sam i pitala da se ne bih prevarila pa odgovorila na poziv, ako to nisi ti. Ako ostanes na pomenutom sajtu slobodno posalji poziv :OK: :D. I nemoj se izvinjavati, nema nikakve ljutnje, svi manje vise znamo za slicne zavrzlame. Vazno je da mozemo proveriti jedni i druge i stvar je resena :D.

  3. Samo mogu da se poklonim i divim.

  4. Pamtim Dobro, pa vratim…tako su me učili moji stari. I u tom vraćanju Dobrog, meni se Dobro opet vrati…radujem se što ću imati šta da čitam! 🙂

  5. male priče, nikakva koristпре 2 месеца

    http://mirkovac-prica.blogspot.ba/2017_01_01_archive.html

    Negoslava Stanojevicпре 2 месеца

    Imala bih ti svašta za reći… pošto sam pogledala tvoj blog, ali nisam pronašla mogućnost za komentar 🙂 U svakom slučaju, hvala.

    male priče, nikakva korist
    Poštovana, moja mail adresa je jelisavacs@gmail.com pa ako stvarno imate nešto korisno za mene 🙂 samo pucajte. Ima bezbroj razloga zašto nisam omogućila komentare.
    Između ostalog i ovaj nalog http://www.panoramio.com/user/3041386 na kom sam izgubila poprilično vremena ali je obesmišljen gašenjem panoramia i svi korisni komentari su nestali. Ne želim više počinjati takve stvari, samo sam imala par sati da opišem moje viđenje Beča. Plan mi je bio isto uraditi za Štutgart, Amsterdam, Istambul, Antverpen, Ljubljanu ili Mirkovac ali me smori pomaganje jednoj tinejdžerki sa školom, tako da moje spisanije mora da pričeka.
    Hvala i pozzzz

  6. Draga Negoslava, kod mene te čeka nagrada. Svrati, pogledaj, pa se i pridruži priči ako to želiš. 🙂

Постави коментар