O meni

Na dnu ovog teksta nalazi se prethodni početak, ovdašnji. Razlog ove dopune i te rokade  je činjenica da ovo „About“  zauzima 9. mesto na listi najčitanijih postova i da, shodno tome, smatram za osnovno pravilo pristojnosti da se uozbiljim i da pokušam da vas upoznam sa sobom i van ovog virtuelnog svemira:

Negoslava Stanojević, diplomirani ekonomista po struci, novinar po zanimanju, pisac po želji da to jednog dana i bude, a za sada autor prve knjige- Jošte čekam taj reč da mi rekne, i nekoliko romana u začetku. Nadam se da i drugi misle o meni kao o dobrom čoveku. Pouzdanom prijatelju. Osobi od reči. Nikom dužna, od dužnika očekujem da me se sete. Nemam člansku kartu, nikada nisam bila ni u kakvom klanu, ne kujem tajne zavere, volim da se bunim javno i glasno.

Tako mi i treba.

DSC_686911_17844

i kao drugo, ono što je do sada bilo prvo

Najpre sam odbijala da otvorim blog – kao,sve je rečeno i šta sad još i ja ima da kažem . Pa odlagala da ga otvorim – kao, čemu žurba, tamo me ionako niko ne čeka. Pa otvorila – ovaj blog.

Pa mesecima, kao, pisala . Gledala . Čitala.

A onda je počelo  pa nisam znala da se zaustavim. Pisala i pisala i pisala … previše za samo jedan mali i nedovoljno epp-isani blog.

I onda sam otvorila Negoslavlje. Naterala me, bukvalno, verkić, jedne noći dežurajući virtuelno uz mene, dok nisam obavila sve oko otvaranja novog i preseljenja tekstova sa starog bloga na njega. Početkom oktobra 2012.

I dalje ne umem da stanem … s pisanjem. Ne verujem da je ovo samo privremena igračka , imam previše godina da bih se  igrala. E sad, neki kažu da je vreme bloga prošlo, drugi da tek dolazi, a dok se oni dogovore ja grabim. Pišem. I opet pišem.

13 thoughts on “O meni

 1. Повратни пинг: Intervjuisala me Alisa Barčić | NEGOSLAVLJE

 2. Nego, ostavicu ovde pitanje jer ne znam gde bih drugo. Da li si mi ti poslala poziv za povezivanjem na LINKEDIN-u (navodno pre jedno 7-8 dana) ? Danas sam videla poziv u mejlovima, pa rekoh, prvo da te pitam jer moze da bude i laz u pitanju.

  1. Draga, ja ovih dana ne mogu da dignem glavu od sličnih pitanja, i po sto puta se svima izvinjavam. Najveća mi je greška što sam uopšte prihvatila poziv na učlanjenje, stigao meni kao i vama preko neke mašine koja im navatava članove. Dakle, nisam poslala zahtev, ni tebi, ni ikom drugom i sada idem , ako je moguće da se obrišem.

   1. Sve je ok :D. Pretpostavila sam posto znam kako te stvari funkcionisu. Zato sam i pitala da se ne bih prevarila pa odgovorila na poziv, ako to nisi ti. Ako ostanes na pomenutom sajtu slobodno posalji poziv :OK: :D. I nemoj se izvinjavati, nema nikakve ljutnje, svi manje vise znamo za slicne zavrzlame. Vazno je da mozemo proveriti jedni i druge i stvar je resena :D.

    1. Nisam našla opciju da obrišem svoj profil, a posto sam u žurbi, samo sam se isključila. Ako to znači da me i dalje ima, kad sledeći put – saznam da sam nekoga pozvala, hehe, ući ću pa pozivam i tebe.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s