Kralj šećerana kupljenih za tri evra, Miodrag Kostić, poznatiji kao bivši muž jedne zvezdice žute štampe , znane po brakovima sa poznatim ljudima i bivši ljubavnik druge, čuvene po burnim ljubavima sa poznatima i manje poznatima, ponovo je aktuelizovao svoju , na našim ledjima obogaćenu malenkost. Ovoga puta, izjavom – “ Interes Srbije je da zadrži organski zdravu hranu, ali ne sme da zanemari da je jedan od uslova za prijem u STO da prihvati upotrebu genetski modifikovane hrane.“
Svoju nezasitu borbu za bogaćenjem bez pardona, potvrdjenu nebrojeno puta svim njegovim likome i delom, svoj ekonomski interes sigurno debelo plaćenog predstavnika firme koja se bavi proizvodnjom GMO semenskog materijala, beskrajno omraženog i navalentnog Monsanta, MK je, podrazumeva se, uvio u oblandu brige za gladne u svetu . To, što je, zbog zakonom zabranjene proizvodnje i prometa GMO u Srbiji, on zvanično snabdevač srpskog tržišta samo hemijskim proizvodima za poljoprivredu, ne može nas ubediti u to da je ovo tržište čisto od GMO.
Na koji način i s čijim blagoslovom GMO ulazi u Srbiju, nije utvrdjeno, ali upućeni tvrde da je i te kako ima u namirnicama koje svakodnevno koristimo, od soje i njenih proizvoda, preko kukuruza kokičara, pa sve do mesa iz Južne Amerike. Još samo da nam na njivama masovno niknu biljke iz GMO semena, pa da svim onim uzročnicima prevelikog oboljevanja i još veće stope smrtnosti nacije, od posledica „milosrdnog andjela“ do avionskog zaprašivanja o kojem se vać glasno šuška, bude kompletna.
Mooshema je već dovoljno toga rekla (o) dotičnom Kostiću, http://www.mooshema.com/2012/10/18/miodraze-kosticu-jedite-gmovna/comment-page-1/#comment-73550 a komentari ispod njenog teksta sve to kompletirali do detalja . Ovaj post ne bih ni pisala posle njenog sjajnog teksta, da ne osećam , kao nikada do sada, neophodnost potrebe organizovanja širokog fronta otpora GMO, bukvalno, principom od usta do usta.
Proizvodjači GMO hrane navaljuju i javno i zvanično, uslovljavanjem iz Kostićeve priče, ali još više i upornije, ispod žita, tajno. Istorija GMO povezana je sa svim vrstama korupcije i prevara, poenta je ovog teksta http://www.vestinet.rs/pogledi/razlika-izmedu-nas-i-onih-koji-nas-prodaju-je-ta-sto-ce-oni-biti-bogati-lesevi, te je stoga nužno popljuvati, ko dotičnog kralja sumnjivo pribavljenih šećerana koji bi sada preko šećera i zlatnu GMO pogaču, i svakog sledećeg , ma ko on bio, ko se usudi da nas nas ubedjuje u blagodeti ishrane ovim , u najmanju ruku proizvodima diskutabilnog kvaliteta, koje mnogi upućeni nazivaju otrovom i smećem.
Ovo je NUŽNO PONAVLJATI, PONAVLJATI I PONAVLJATI DO BESVESTI, posebno zbog činjenice da je Srbija jedina evropska i jedna od retkih zemalja na planeti u kojoj je zakonom zabranjena GMO . http://srbijabezgmo.wordpress.com/2012/10/10/srbija-izuzetak-na-svetskoj-mapi-gmo-ne-predajmo-se/
I zato što je lobi belosvetskih trovača , u nameri da stanovništvo na planeti svede na broj , razuman po njihovom merilu prihvatljivosti, gotovo nezadrživ u svojoj agresivnosti i spremnosti na sve da dodje i do tog cilja i do zadovoljenja svoje gramzivosti bez pardona.
MK je samo mali pion u igri svetskih moćnika koji bi da nam nameću svoje preskupe , khm, diskutabilne jelovnike, i to pod formom jeftine hrane, ali stoga ne manje opasan od njih samih. Kao ni svako sledeći ko se oglasi s podrškom ovoj ideji.
Ako je nešto za pohvalu u ovoj agresivnoj kampanji MONSANTA, kao personifikaciji sveg onog zla svih proizvodjača i lobista GMO, pa i našeg MK, onda je to činjeca da će im uspeti ono što nikome do sada nije – da ujedine Srbiju oko jednog cilja. Oko odlučnog NE , ne samo ulasku u Srbiju GMO na velika vrata , već i oko pojačanog nadzora nad svim onim belosvetskim smećem koje uspe da udje u ovu već dovoljno zatrovanu zemlju, kao više ili manje jeftina hrana.
Čak i da je džabe, nije nam potrebna.

Advertisements